Gå til indhold
Havnefronten i Horsens, fotograf: Hansen-Denmark
Havnefronten i Horsens, fotograf: Hansen-Denmark

Pressemeddelelse -

​Nordhavnen: De første boliger er klar til indflytning i Havnefronten

Efter godt halvandet års byggeaktivitet på Havnefronten lige ved lystbådehavnen flytter de første beboere nu snart ind i de spritnye lejligheder. Den 30. oktober afleveres de første lejligheder i projektet, som er opført af Bech Gruppen og Arkitektgruppen. Samtidig gøres der klar til salg af endnu 29 lejligheder på grunden.

I foråret 2017 tog Arkitektgruppen sammen med Horsens virksomheden Bech Gruppen første spadestik på byggeriet Havnefronten, og nu står de første 29 lejligheder, med attraktiv beliggenhed lige ved havneindløbet og lystbådehavnen i Horsens, klar til indflytning. Der har fra starten været god interesse for projektet, som allerede her inden overdragelse kan melde så godt som udsolgt.

Parrene Anna og Brian Rumph og Winnie og Lars Bisgaard er nogle af de nye beboere i Havnefronten. De købte lejlighed i Havnefronten sidste år og glæder sig nu til snart at kunne flytte ind.

”Vi glæder os til at nyde livet og få tid til andre ting end at passe hus og have. Vi faldt for Havnefronten, da boligerne er beliggende lige midt i byen og alligevel tilbagetrukket. Vi vil bruge området omkring havnen og har bl.a. planer om at skulle ro i kajak på fjorden. Vi er rigtig godt tilfredse med hele processen omkring byggeriet, og synes lejlighederne er blevet flotte, så nu må det godt snart blive 1 november, så vi kan flytte ind”.

Næsten alle de færdige lejligheder i Havnefronten er allerede solgt. Der er dog gemt en lejlighed, som er blevet indrettet til prøvelejlighed, så interesserede købere til etape 2 kan se, præcis hvordan de kommende lejligheder kommer til at se ud. Etape 2 forventes i salg sidst på året og består af endnu 29 lejligheder fordelt i to punkthuse identisk med de to første huse, som nu kan ses på havnen. EDC har allerede flere reservationer til etape 2 og har travlt med at fremvise prøveboligen til interesserede på de åbne huse om søndagen.

Havnefronten er Arkitektgruppens første projekt i Horsens, og ser frem til nu at kunne aflevere de første boliger på havnen.

”Det er med stor glæde, at vi nu kan overdrage første etape af Havnefronten og snart gå i gang med salget af etape 2. Det er spændende at følge den hastige udvikling af Horsens havn, og vi er glade for at have fået lov til at sætte vores præg på den spændende, nye bydel, som vil give havnen tilbage til borgerne i Horsens”, udtaler Robin Feddern, adm. direktør i Arkitektgruppen. 

Om Havnefronten

  • Havnefronten er tegnet i et samarbejde mellem Ginnerup og Reihs Arkitekter
  • Projektet består af 87 lejligheder fordelt i seks punkthuse
  • Byggeriet finder sted i etaper, hvor første etape med 29 boliger afleveres hhv. d. 1.11 og 1.12.2018
  • Lejlighederne har alle mindst to altaner eller terrasser, og alle har fjordudsigt
  • Det er Bech Gruppen og Arkitektgruppen, der står bag det nye projekt
  • EDC i Horsens forestår salget af lejlighederne

Emner

Kategorier

Regions


Arkitektgruppen blev stiftet i 1986, og siden er der sket en del. Udgangspunktet er dog det samme: at skabe attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er Arkitektgruppen en af de vigtigste aktører i branchen med over 6.000 boliger bag sig. Og CVR-nummeret er i øvrigt stadig det samme som før finanskrisen. Soliditet og kontinuitet er nemlig nøgleord. Det handler om, at vi ikke bare er en boligfabrik, men en virksomhed, der skaber plads. Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

Kontakt

Robin Feddern

Robin Feddern

Bestyrelsesformand +45 66 13 33 32

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark