Gå til indhold
Det er Årstiderne Arkitekter, der har tegnet projektet, som består af 113 lejligheder om et stort fælles gårdrum
Det er Årstiderne Arkitekter, der har tegnet projektet, som består af 113 lejligheder om et stort fælles gårdrum

Pressemeddelelse -

AG Gruppen sælger 8000 m2 stort boligprojekt i Hillerød til Koncenton

AG Gruppen har netop solgt et 8000 kvadratmeter stort boligprojekt til Koncenton. Det nye boligprojekt skal imødekomme det stigende boligbehov i én af Sjællands hurtigst voksende byer.

Seniorer, familier og singler får snart flere muligheder at vælge imellem, når de skal finde bolig i Hillerød. På Carlsbergvej i det centrale Hillerød er en stor projektejendom undervejs, som efter planen er klar til indflytning i efteråret 2020.

Det er AG Gruppen, der er udvikler og entreprenør på byggeriet, som de netop har solgt til Koncenton. Sammen står de to virksomheder også bag et boligprojekt i Høje Taastrup og udvider nu altså samarbejdet til Hillerød. AG Gruppens adm. direktør Robin Feddern glæder sig over samarbejdet med Koncenton og udtaler:

”Vi glæder os over endnu engang at skulle bygge nye kvalitetsboliger for Koncenton – denne gang i Hillerød. Vi har udviklet et projekt, hvor der er lagt vægt på livskvalitet og fællesskab, og det har været vigtigt for os at sikre et varieret udbud af boligstørrelser, som matcher de krav, der stilles af nutidens mange familieformer. Det nyudviklede kvarter omkring Campus Hillerød bliver en spændende ny bydel med en helt særlig arkitektur,og vi ser frem til at kunne gå i gang med byggeriet efter sommerferien”.

Kommune i rivende vækst

Projektejendommen er tegnet af Årstidernes Arkitekter og kommer til at bestå af 113 lejligheder. Med et hastigt voksende indbyggertal er Hillerød Kommune i rivende vækst, og kommunens cirka 51.000 indbyggere forventes at stige med hele 17 procent i perioden 2018-2028. Derfor er den nordsjællandske by et oplagt sted at investere, fortæller investeringsdirektør i Koncenton Oliver Peters:

”Behovet for boliger stiger ikke kun i København og Aarhus, og det er derfor et naturligt skridt for Koncenton at udvide vores fokusområde til nogle af Danmarks hurtigst voksende byer. Hillerød er en by, hvor der sker en masse spændende ting lige nu, med flere store arbejdspladser i vækst og stor tilstrømning af indbyggere. Det er bestemt en by, vi ser et stort potentiale i”.

Tre længer i varierende højde

Byggeriet af boligprojektet på Carlsbergvej forventes at blive igangsat i efteråret 2019. Den 8000 kvadratmeter store ejendom består af tre sammenhængende længer omkring et stort, fælles gårdrum. Højden på bygningen varierer mellem fire og fem etager, lavest mod vest og højest mod øst, så flest boliger får glæde af udsigten og skyggegenerne minimeres. Den varierende bygningshøjde udnyttes desuden til at anlægge en stor, fælles tagterrasse. De i alt 113 lejligheder fordeler sig på to-tre- og fireværelseslejligheder og står som nævnt klar til indflytning i efteråret 2020. 

Related links

Emner

Kategorier

Regions


AG Gruppen blev stiftet i 1986 under navnet Arkitektgruppen, og siden er der sket en del. Udgangspunktet er dog det samme: at skabe attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med over 7.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig. Det handler om, at vi ikke bare er en boligfabrik, men en virksomhed, der skaber plads. Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke - og i en kvalitet, der kan tåle livet.

Kontakt

Robin Feddern

Robin Feddern

Bestyrelsesformand +45 66 13 33 32

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark